Tel. 087582570


 

Almedo AB

Almedo AB är ett familjeägt företag och vi jobbar inom den medicintekniska sektorn.

Vi startade Almedo 2004 men har många års erfarenhet från branschen, närmare bestämt 101 år tillsammans!

 

Vi som utgör Almedo är idag:

Alf Douhm, Styrelsens ordförande och huvudägare i företaget. Alf har en gedigen erfarenhet av medicitekniska produkter. Han började redan på 60-talet hos Egnells i Trollhättan där han blev kvar på försäljningssidan till 1985 då han startade Medela Medical AB i Sverige. Efter att på 90-talet sålt sin andel i företaget slutade han sedan 2001 och tog det lugnt ett par år. Men, som det kan vara så började det klia i kroppen och han startade Almedo 2004 för att ha något nytt att göra. 

 

Leif-Anders Douhm, VD, försäljnings- och marknadsansvarig för ARDO sugar samt teknisk serviceansvarig, är son till Alf och har vuxit upp med medicinsk teknik från barnsben, bestämde sig redan vid 6 års ålder för att han skulle jobba med "sådana där maskiner när han blev stor". Efter 34 år i branschen (Medela Medical AB 1988-2001 och Dolema AB 2001-2005) trivs han fortfarande lika bra med jobbet och ser fram emot en intressant framtid med nya produkter.

 

Linda Höjer, bördig från Västernorrland och nedflyttad till storstan. Linda är en glad medarbetare som snabbt greppade sitt nya jobb och som ofta har bra och insiktsfulla förslag och tankar kring förbättringar. Hon har en gedigen bakgrund från kundnära relationer i både flyg- och bilindustrin, närmare bestämt SAS och Peugeot. Linda har bl.a. fått ansvaret för vår uthyrningsverksamhet och vår bokföring. Utöver detta är hon oss behjälplig med ordermottagning och kundservice i allmänhet. Helt enkelt en Linda vi inte kan vara utan!     

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen